Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De watersportmiddag wordt voor de 4e keer georganiseerd' Foto: WP HOA - Watersportdag 2016
02aug

De watersportmiddag wordt voor de 4e keer georganiseerd

ZWIJNDRECHT - Het wijkplatform Heer Oudelands Ambacht ziet graag "beweging" in de wijk. Daarom wordt dit jaar voor de 4e keer een watersportmiddag voor jong en oud georganiseerd op de rivier De Devel. 

Op vrijdag 18 augustus van 13.00 tot 17.00 uur kan iedereen gratis deelnemen aan de clinics Suppen (Stand-Up Paddling), de nieuwe sport die overal op het water beoefend kan worden. Deze clinics worden gegeven door Janneke Smits van Jaba Sup. Per clinic kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Aanmelden voor de clinics kan /m 13 augustus via www.wphoa.nl

Ook kan er gratis gebruik gemaakt worden van kano's en kayaks. Outdoor Valley uit Bergschenhoek zal zorgen dat deze er liggen en na een kleine toelichting kan iedereen het water op. Aanmelding hiervoor is niet nodig: Gewoon op je beurt wachten aan de kant.

De Dordtse Reddingsbrigade is aanwezig voor de veiligheid. Dit watersportevenement is bedoeld voor iedereen, dus kinderen, ouders en ook voor de opa's en oma's. Van alle deelnemers wordt verwacht dat zij een zwemdiploma hebben.Deel dit bericht met je vrienden!