Conventus behaalt monsterzege

10 april 2012

ZWIJNDRECHT - De korfbaltak van sv Conventus is het veldseizoen op tweede paasdag bijzonder goed begonnen. Niet alleen begon het eerste team van de Zwijndrechtse vereniging de tweede helft van het veldseizoen met een monsterzege op DLKV uit Didam, ook presenteerde het vierde seniorenteam de nieuwe door Brasserie ONE gesponsorde shirts.

Voor de wedstrijd tegen DLKV gingen de spelers van coach Benno Snaphaan er al van uit dat er gewonnen zou worden, maar niet dat er aan het eind van de wedstrijd een 25-2 uitslag op het scorebord zou staan. Al na een paar minuten spelen had Conventus al een voorsprong van 5-0, een voorsprong die alleen maar groter werd. Tegenstander DLKV slaagde er voor rust zelfs niet in om ook maar één maal de korf doeltreffend te vinden. Na een 13 – 0 voorsprong in de rust vervolgde dit spelbeeld zich en vergrootte Conventus de voorsprong steeds verder. Uiteindelijk zou DLKV toch nog twee maal weten te scoren, waarmee de eindstand eindigde in 25 – 2.