Eerste helft kost de handbaldames van sv Conventus een kans op punten

12 september 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een matige eerste helft heeft de handbaldames van sv Conventus afgelopen weekend een kans op punten gekost. Het team liep in het eerste half uur direct een achterstand op, waar het team zich in de tweede helft niet meer van kon herstellen.

Na twee nipte nederlagen, hoopte Conventus afgelopen zondag tegen het Haagse Wings de eerste punten te scoren. Het team kwam echter niet goed uit de startblokken, waardoor de tegenstander meerdere malen tot scoren kon komen, terwijl Conventus zelf slechts drie maal het doel wist te raken. Met een 3 – 8 stand in de rust leken de kansen er niet rooskleurig uit te zien, maar desondanks ging het team er vol tegenaan. Het resultaat was dat Wings slechts één maal tot scoren te komen. Ditzelfde gold echter ook voor Conventus, waardoor er met 4 – 9 werd verloren.

Conventus Heren 1 was afgelopen weekend vrij, terwijl het tweede heren team voor het eerst in drie wedstrijden puntloos bleef vanwege een 21 – 31 nederlaag tegen De Meeuwen. Het tweede damesteam pakte met een 11 – 11 gelijkspel wel een punt.