Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Populair duo Marcel en Lydia Zimmer brengt kinderconcert bij Forward Grace' Marcel en Lydia Zimmer. foto: Jane Lasonder
11aug

Populair duo Marcel en Lydia Zimmer brengt kinderconcert bij Forward Grace

ZWIJNDRECHT - De onlangs verhuisde evangelische gemeente Forward Grace laat goed van zich horen. Op 2 september is de officiele opening met veel activiteiten en concerten en op 16 september is er een kinderconcert van Marcel en Lydia Zimmer.

Inmiddels heeft het, in gospel Nederland, populaire duo zeven cd’s voor kinderen en zes voor volwassenen uitgebracht. De afgelopen tien jaar verzorgden zij regelmatig concerten en optredens in kerken en gemeenten in het land  voor volwassenen, jongeren en kinderen. “Geweldig om samen met jong en oud onze liefde naar God te kunnen uiten, met muziek en zang”, aldus Marcel. Het duo is ook bekend van de pinksterconferenties van Opwekking.

Met het kinderconcert kun je een afwisselend, interactief concert verwachten voor kinderen van 4 tot 12 jaar, met veel zingen, bewegen, verhaaltjes en sketches. Het duurt van 15.30 tot 16.30 uur en vindt plaats aan de Walraven van Hallstraat 2, waar voorheen de Open Hof kerk zat. De toegang is gratis, wel is het nodig om tickets te reserveren:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kinderconcert-marcel-en-lydia-zimmer-36145407888

Zie ook:
Opening evangelische gemeente Forward Grace op nieuwe locatie met tal van activiteiten (wo, 9 aug 2017)
Forward Grace huurt Open Hof Kerk (do, 22 jun 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!