Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Eerste editie van de ‘Bram en Jurgen XXL’'
10jul

Eerste editie van de ‘Bram en Jurgen XXL’

ZWIJNDRECHT / HENDRIK IDO AMBACHT- Op zaterdag 15 juli vindt de eerste editie van de ‘Bram en Jurgen XXL’ plaats. In de studio van ATOS Radio zullen van 15.00 tot 21.00 uur; Door Visser, Rick Lips, Florine Joosse, Christian Kasius, Zsuzsanna Kasius, Rob van Rij, Anneke de Vries, Arjan Loeve, Agnesz Anna en Benjamin de Raad optreden. Bram en Jurgen XXL is een idee die voortkomt uit de VN internationale dag van het jonge talent. Op deze dag wordt er bij stilgestaan bij de werkloosheid onder jongeren.

Op de Bram en Jurgen XXL zullen alle jonge talentvolle muzikanten twintig minuten optreden en er zullen diverse verrassingen zijn in de uitzending! Van 21.00 tot 23.00 uur zal de 14 jarige talentvolle DJ Lunic de avond voortzetten met een fantastische live mix. De avond wordt afgesloten met een mix van DJ RB-Beat.

De Bram en Jurgen XXL wordt gepresenteerd door Bram de Waard en Jurgen Jansma en wordt technisch ondersteund door Rowan van der Graaf. ATOS Radio is te ontvangen op 106.1 FM, 105.9 op de kabel, op de Tunein app of op www.atosrtv.nl

Meer informatie over de VN dag van het jonge talent is te vinden op www.un.org Meer informatie over de talenten die optreden op de Bram en Jurgen XXL kan je vinden op de facebookpagina van ATOS Radio.Deel dit bericht met je vrienden!