Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Begin van transformatie van kantoorpand aan de Stationsweg naar appartementencomplex Forty-Five'
18apr

Begin van transformatie van kantoorpand aan de Stationsweg naar appartementencomplex Forty-Five

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 21 april start om 16.00 uur de transformatie van het gebouw aan de Stationsweg 45 van kantoorgebouw naar appartementencomplex. Wethouder A.T. (Aaike) Kamsteeg zal hiertoe met een grote houten moker een binnenmuurtje in het pand om tikken. In het  kantoorgebouw komen 30 3- en 4-kamerappartementen, verdeeld over zes woonetages..STARTS B.V. heeft hiervoor een uniek concept uitgewerkt wat Forty Five gaat heten. Inmiddels zijn 70 % van de appartementen verkocht. De afronding van werkzaamheden wordt verwacht in december 2017.

Het duurzame ontwerp van Forty Five biedt ruimte aan riante gelijkvloerse, drempelloze woningen. De appartementen hebben etagehoge ramen en ruime balkons. Ze zijn bereikbaar met twee liften. Op de begane grond bevinden zich de bergingen en er is een multifunctionele ruimte, die ter beschikking van de bewoners staat. Ook is er een binnentuin en voor het gebouw ligt een eigen privé parkeerterrein.

In de transformatie wordt gebruik gemaakt van de bestaande kwaliteiten van het gebouw. Daardoor zijn de bouwkosten beperkt gebleven.Deel dit bericht met je vrienden!