Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open dag Scouting Panoord' Foto: Scouting Panoord
25mrt

Open dag Scouting Panoord

Zaterdag 25 maart 2017, van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Vandaag is het bij Scouting Panoord open huis. Alle kinderen tussen de 4 en 16 jaar zijn van harte welkom op de jaarlijkse open dag om te zien wat scouting inhoudt. Op het terrein van Scouting Panoord kunnen kinderen deze dag niet alleen kijken maar ook meedoen met de vele activiteiten die haar jeugdleden die dag ondernemen.

Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Scouting staat ook voor vriendschap, samenspel, spanning, buitenleven, plezier en verantwoord leren omgaan met elkaar en de omgeving. Om te zien wat dat precies inhoud is het juist leuk om op de open dag geheel vrijblijvend mee te doen met een opkomst. Al vanaf 4 jaar ben je welkom bij Scouting Panoord. Als je komt is het wel handig om eerst even op www.panoord.nl te kijken voor de opkomsttijden van de verschillende leeftijden. De jeugdleden van Scouting Panoord worden namelijk in verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld. Het is natuurlijk het leukst om mee te doen met je eigen leeftijdsgenoten. Voor de ouders is er de mogelijkheid informatie in te winnen over scouting en een rondleiding te krijgen over het terrein en het clubgebouw.

Als je komt, kijk dan even welke tijd het beste is, immers niets is leuker om mee te doen met je eigen leeftijdsgenoten. De opkomsttijden zijn:

Bevers 4-6½ jaar za. 09.00-10.30 uur gemengd
Esta’s 6½-8½ jaar za. 10.30-12.00 uur gemengd
Welka’s 8-11 jaar za. 09.30-11.30 uur gemengd
Welpen 8-11 jaar za. 11.30-13.30 uur jongens
Scouts 11-15 jaar za. 14.30-17.15 uur gemengd
Verkenners 11-15 jaar za. 13.30-16.30 uur jongens

Scouting Panoord beschikt op sportpark Bakestein aan de Groot Karreveld 10 te Zwijndrecht over een groot terrein waar voldoende ruimte is om zowel binnen als buiten allerlei activiteiten en spelen te organiseren. De voormalige manege biedt voldoende overdekte ruimte en heeft onder andere een eigen klimmuur. Daarnaast beschikt Scouting Panoord over een groot buitenterrein, een omheind gebied met ruime grasvelden, een kampvuurkuil, een uitkijktoren en een echt avonturenterrein. Scouting Panoord is met ruim 220 leden en vrijwilligers de grootste scouting vereniging uit de regio met leden uit voornamelijk Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, maar ook daarbuiten.

Contactinformatie:
Locatie: Groot Karreveld 10
Organisator: Scouting Panoord
Telefoonnummer: 078 610 3020
Email:info@panoord.nl
Website:www.panoord.nl


Deel dit bericht met je vrienden!